Брой 322 - за по-хубавата страна от живота ни
Брой 322 вече е готов и още днес ще бъде в ръцете на хилядите читатели от Казанлък и Стара Загора, които го чакат с нетърпение. За още по-нетърпеливите публикуваме неговия електронен вариант в сайта zakazanlak.bg.

И този път, както винаги, пишем за живота от неговата хубава страна. Защото положителните новини, стойностните хора, зареждащите събития са около нас, просто трябва да разказваме за тях. Така и правим - вече 13 години добрите новини са във в. „Трибуна Арсенал”.

В този брой ще се срещнете с две красиви лица от Алеята на трудовата слава и с един изключително ерудиран и уважаван човек, който, за щастие, е наш съгражданин – юриста Стефан Саранеделчев. Отново ще прочетете за работата на общинските съветници от „”Алтернативата на гражданите”, както и за очакваните дейности в Инвестиционната програма на община Казанлък за 2024 година.

С изненада ще разберете, че автентични документи и вещи на Апостола на Свободата Васил Левски се пазят от казанлъшка фамилия. Текстът е посветен на 151-та годишнина от гибелта на националния ни герой.

С автора на „Лолита” и неговия интересен живот ви срещаме на страница 8. И още приятни изненади за 14 февруари - Деня на влюбените!

Приятно четене:https://www.zakazanlak.bg/archive/322.pdf