Млади театрали представят комедията „Големите пари“ на сцената на НЧ „Искра-1860“ Екипът на Младежката театрална студия на Мая Стоянова представя на сцената на казанлъшкото читалище „Искра-1860“, комедията на Алън Ейкбърн – „Големите пари“. Новото премиерно заглавие на младите театрали ще започне от 19 часа, на 14 октомври.
Режисьор на постановката е Петър Петров, сценограф, Иван Вулев, участват Атанас Хътов, Алекс Петрова, Божидар Ангелов, Виктор Миланов, Елица Кирова, Кая Захариева/Никол Цанова, Румен Величков, Милена Кемалова/Калина Костадинова и Стефан Чернев.
„Големите пари“ предлага на зрителите динамична комедийна атмосфера, в която героите се сблъскват с поредица от финансови проблеми и отчаяно се опитват да намерят изход от дълговата си спирала. Но под привидно хумористичната обвивка, пиесата задава дълбоки въпроси за обществото ни, зависимостта ни от кредити, заема и банки. Тя представя в смешна светлина не само финансовите абсурди на героите, но и парадоксите на нашето ежедневие, в което и ние често живеем на ръба на финансова криза.
Билети ще бъдат продавани непосредствено преди представлението. Спектакълът е с продължителност 80 минути.