Брой 338 – „Арсенал” започна второто си столетие в Казанлък
В новия, 338-и, брой на вестник „Трибуна Арсенал” са събрани акцентите от празника, посветен на 100-та годишнина на „Арсенал” в Казанлък. Юбилеят, мащабен, красив и запомнящ се, е отразен в най-важните послания, в емоциите и в кадрите, запечатали паметния ден 27 септември – кулминацията на тържествата в „Арсенал” и в Казанлък.

Отбeлязвайки един век на казанлъшка земя, „Арсенал” влиза във второто си столетие тук. Само след 4 години, пред 2028-а, предприятието ще празнува 150 години от своето създаване – веднага след Освобождението от османско владичество.

На страниците на брой 338 нашите многобройни читатели ще намерят още много интересни истории – за личности, които оставят ярки следи в обществото, за жестове на дарителство, които правят света много по-добър, за инициативи с приятни изненади, за възможности, от които всеки може да се възползва. Разказваме и за една емблематична фигура в света на духовността, и до днес обвита в тайнственост и мистика.

За да бъдем точни, обективни, за да доставим радост и наслада на нашите читатели от прочетеното и видяното, ние бяхме навсякъде в празничните дни - екипът на в. "Трибуна Арсенал": Юлия Младенова, Искра Буюклиева, Димитър Бахчеванов, Мария Рашкова. Предпечатът на изданието е на Невена Атанасова.

За всичко в Брой 338 четете на линка:https://www.zakazanlak.bg/archive/338.pdf