Брой 307 на в. „Трибуна Арсенал” – обновлението
С Брой 307 на вестник „Трибуна Арсенал” посрещнахме горещия месец юли. Заедно с това идват и новините за повсеместно обновление, което се забелязва в Казанлък – към финал върви големият ВиК-проект за реновиране на водопроводната и канализационна мрежа в града. Предстои обновлението на уличното осветление в четири населени места в общината, включително и в град Казанлък. Върви и програмата за саниране на жилищни блокове, по която кандидатстват казанлъчани.

Продължава набирането на специалисти и работници за новия машиностроителен завод на „Арсенал” в Стара Загора. Напливът е огромен и интересът на старозагорци не спада от началото на обявлението, информират от офиса на „Арсенал” в областния град.

За един доказан специалист от Алеята на славата разказваме в новия брой. И още: признание на национално ниво за арсеналската синдикална организация на КТ „Подкрепа” на проведената конференция на Синдикалната федерация на машиностроителите и металоработниците в България. За подвига в мирно време на хора, които обикновено остават анонимни, но спасяват човешки живот – кръводарителите, е нашият скромен жест на благодарност.

Арсеналска пътека води и към „царската корона” в Павел баня, фестивалът на Бузлуджа и виртуалната разходка във времето – в новия 307-и брой на в. „Трибуна Арсенал”.

Приятно четене:https://www.zakazanlak.bg/archive/307.pdf