Довършителни щрихи към празничното обновление на „Арсенал“ поставят усмихнати млади арсеналци, за които работата в слънчевия 26 септември е като песен. Сръчни и приветливи, те с удоволствие изпълняват поставената им задача.

„Арсенал“ вече е готов за своя празник, който тази година е специален – предприятието отбелязва един век на казанлъшка земя. Затова и тържествата, които започват на фирмения стадион със спортната надпревара по дърпане на въже на 27 септември в 9.00 часа, ще продължат до късно вечерта. Сутринта на 27 септември е посветена на спорта – ще бъдат наградени победителите в спортните състезания, проведени в чест на 100-годишнината на предприятието в Казанлък. Точно в 12.00 започва официалната част на стадион „Арсенал“, след която ще има богат празничен концерт. От привлекателни шатри още по-привлекателно ще се разнася ароматът на вкусна скара, която ще допълни празничното настроение на хилядите арсеналци и гости.

В 19.00 часа на централния площад „Севтополис“ в Казанлък започва големият общоградски празник. Денят за вековния юбилей на „Арсенал“ ще завърши с уникално дрон шоу и красива заря.


Добре дошли сте!